Fotograf pokazao sve adute kamere iPhone-a 6

Apple je pre 10 dana predstavio iPhone 6 i iPhone 6 Plus, a jedna od većih novina kod ovih telefona jeste kamera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

09:29

Default images

Rezolucija nije nova i iznosi, reći će neko laički, samo 8 megapiksela, ali skoro sve ostalo što čini kameru je poboljšano. Fotograf Ostin Man zahvaljujući sajtu The Verge poneo je iPhone 6 i iPhone 6 Plus na put na Island. Tokom testa kamere telefona Man se osvrnuo na fazno fokusiranje, kontrolu ekspozicije, timelapse, AE/AF zaključavanje i druge mogućnosti. Kao što se sa fotografija može videti, rezultati su impresivni.

Ostin Man prikazao i video mogućnosti, pogotovo korišćenje bržeg frejmrejta čime se dobijaju usporeni snimci. Neke od fotografija su obrađene, dok su neke direktno iz telefona, a razlike u odnosu na već veoma dobru kameru iPhone 5S telefona su takođe prikazane i više su nego očigledne.

Izvor: Benchmark.rs/Ubergizmo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: