Kiša ne pravi problem na Vimbldonu, ali tu su mravi

Verovali ili ne ove godine, najveći problem organizatorima Vimbldona nisu loši vremenski uslovi već mravi.

Izvor: SM

Sreda, 05.07.2017.

19:05

Kiša ne pravi problem na Vimbldonu, ali tu su mravi
Getty Images

Niko nije očekivao da će 'Ol ingland klab' biti okupan suncem, a ne kišom. Ipak, sparine i veome toplo vreme donele su novi problem - leteći mravi.

"Bili je čudno, mravi su leteli svuda. U Americi sam imao slično iskustvo. Uveče kada je svetlo ima mnogo buba. U Australiji takođe ima mnogo buba. Ovo je bilo drugačije jer su manje bube ali ih ima mnogo. Bile su u mom nosu i u mom uhu.", rekao je Žo-Vilfred Conga koji je u drugom kolu pobedio Simonea Bolelija.

Englezi masovnu migraciju mrava tradicionalno nazivaju "The Flying Ant Day" (Dan letećih mrava), ali posle kišnog vremena nastupile su velike vrućine, što ih je iznenadilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: