Mančini: Vidić može mnogo bolje

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da je ubeđen da će se Nemanja Vidić vratiti u formu i izboriti mesto u startnoj postavi.

Izvor: ÐN

Subota, 20.12.2014.

23:12

Default images

Vidić je povratkom Mančinija na klupu "Nerazura" izgubio mesto u najboljih 11, pošto italijanski stručnjak trenutno više poverenja ima u Andreu Ranokiju i Žuana Žesusa.

Italijanski mediji zbog toga su poslednjih sedmica spekulisali da je srpski štoper nezadovoljan i da bi već u januaru mogao da napusti klub.

"Vidić će se vratiti u tim kada zasluži i popravi formu. On je iskusan i kvalitetan igrač i uveren sam da može mnogo bolje da igra. Znam koliko može, od njega se mnogo očekuje i verujem da će pokazati to", rekao je Mančini.

Vidić je letos potpisao trogodišnji ugovor sa Interom, nakon što je osam i po godina igrao u Mančester Junajtedu.

Tokom karijere bio je član Crvene zvezde i subotičkog i moskovskog Spartaka, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 56 mečeva i dao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: