FSS obnavlja Marakanu i JNA

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da sredstav dobijena UEFA upotrebi za obnavljanje stadiona Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: JT

Ponedeljak, 15.09.2014.

20:55

Default images

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog Saveza kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, jednoglasno je konstatovano da reprezentacija Srbije predstavlja prioritet u radu i aktivnostima. Takođe, odlučeno je da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i plasmanu našeg najboljeg tima na završni turnir u Francuskoj.

To telo je odlučilo da, po odobrenju korišćenja sredstava od strane UEFA, ona budu usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadiona Crvena zvezde po najvišim standardima, i promenu travnate podloge na stadionu Partizana.

Pre toga, delegirani predstavnik UEFA doći će u posetu Fudbalskom savezu Srbije, obaviti stručnu analizu i dati završno mišljenje posle čega će biti određeni redosled poslova i dinamika radova.

Izraženo je i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata mlađih selekcija FSS, ali je naloženo rukovodstvu i selektorima svih kategorija da analiziraju postojeću situaciju i prošire takmičarsku bazu za kako bi spremni dočekali sve izazove i iskušenja narednih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: