Petak, 09.08.2013.

08:58

Na radaru: Zvezdin oproštaj

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su remijem sa Černomorecom svoju evropsku priču.

Izvor: B92

Default images

Kao i na posle prethodne utakmice istih rivala, mi ćemo analizirati učinak aktera meča.

Posle sasvim solidne partije u Odesi, gde su početničke greške odbrane donele nerealno veliku prednost Černomorecu, Zvezda je dominirala na Marakani (8-1 šutevi na gol, 17-7 ukupno, 13-0 korneri), ali je serija propuštenih prilika na kraju skupo koštala.

Ključni detalj meča bez dileme je promašeni penal Nenada Milijaša u 45. minutu, idealnom trenutku da se protivnik zabrinut pošalje u svlačionicu.

Utakmica je igrana u nehumanim uslovima, na preko 35 stepeni Celzijusa, i s te strane se svim akterima utakmice mora čestitati na uloženom trudu. Iako je ispadanje samo po sebi razlog za razočaranje, Zvezda u ovom meču nije podbacila, a njen neuspeh je posledica realnog stanja stvari.

Kompletnu analizu Vladimira Novakovića pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: