Petak Srbiji doneo tri finala!

Srbija će dugo pamtiti petak, 27. januar 2012. godine, koji je našim sportistima doneo plasman u tri finala velikih takmičenja.

Izvor: B92

Petak, 27.01.2012.

23:43

Default images

Na Svetog Savu prvo je Novak Đoković izborio finale Australijen opena, potom su vaterpolisti stigli do finala Evropskog prvenstva, a isti uspeh ostvarili su i rukometaši.

Ovaj dan može biti zaboravljen samo ukoliko naši sportisti heroji zablistaju i u nedelju, te nas obraduju titulama.

Novak Đoković je do trećeg uzastopnog finala Australijen opena stigao posle teškog meča i trijumfa nad Endijem Marijem. On će se za treću titulu u Melburnu boriti protiv Rafaela Nadala.

Vaterpolisti su u polufinalu EP u Ajndhovenu savladali prvaka sveta Italiju, a rival će im biti bivši zemljaci i saigrači Crnogorci.

Rukometaši su briljirali u "Beogradskoj areni" protiv velikog rivala Hrvatske, a za prvo zlato otkako je Srbija samostalna zemlja, boriće se protiv Danske.

Finale Ozi opena je u nedelju od 09.30 sati, potom će igrati vaterpolisti od 15.30h, a dan će zatvoriti rukometaši koji će u "Beogradskoj areni" igrati od 17.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: