B92: Bates na probi u Partizanu

Šampion Srbije Partizan ima problema sa povredama igrača, pa su "crno-beli" doveli na probu bivšeg štopera Železnika i Rada Stevana Batesa, saznaje B92.

Izvor: AK

Četvrtak, 29.07.2010.

18:18

Default images

Bates ima 28 godina i visok je 190 centimetara, a pored dva srpska tima nastupao je još za Alaniju, Šatero i azerbejdžanski Baku gde je igrao od prošle godine.

Bates će pokušati da se nametne Aleksandru Stanojeviću na prijateljskom meču rezervnog tima protiv BASK-a u četvrtak.

On bi trebalo da bude rezerva u slučaju novih problema Mladena Krstajića koji je protiv Pjunika povredio zadnju ložu. Kapiten Srbije je igrao u sredu protiv Helsinkija (3:0), ali je napustio teren u 71. minutu.

Zamenio ga je mladi Vojislav Stanković, a pored njega trener „crno-belih“ na toj poziciji može da računa još samo na Matiju Nastasića (1993.) i Aleksandra Miljkovića (1990.) koji jedva da su i nastupali za prvi tim.

Džozef Kizito je takođe povređen pa će sigruno odsustvovati narednih nedelja zbog povrede, a na meču sa Helsinkijem na ozlede su se požalili Almami Moreira i Saša Ilić koji su kao i Krstajić preventivno napustili teren pre kraja meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: