Stanojević umesto Stevanovića

Novi trener FK Partizan biće selektor omladinske reprezentacije Srbije Aleksandar Stanojević, potvrđeno je za B92 iz kluba.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 16.04.2010.

09:06

Default images

Partizan je poražen na svom stadionu u polufinalu Lav Kupa Srbije od Vojvodine sa 3:1 i na sednici UO održanoj u petak odlučeno je da se uskrati poverenje Stevanoviću, koji će u petak zvanično podneti ostavku. Na njegovo mesto dolazi Aleksandar Stanojević koji je, između ostalog, bio asistent Miroslava Đukića u 'crno-belima'.

Do smene je došlo samo dva dana nakon što je predsednik kluba Dragan Đurić izjavio kako je „Stevanovićev posao siguran.

Stevanović je u klub došao u septembru prošle godine, posle ostavke Slaviše Jokanovića.

36-godišnji Stanojević će od 25. do 30. maja voditi omladinsku reprezentaciju u drugom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Pošto se prvenstvo u Srbiji završava 16. maja, a pripreme omladinaca počinju dan kasnije, Stanojević neće imati problema da istovremeno vodi Partizan i reprezentaciju.

U svojojoj karijeri, Stanojević je pored Partizana i omladinske reprezentacije Srbije, radio i u OFK Beogradu i Sremu.

Sportska štampa u Srbiji je spekulisala da su kandidati za Stevanovićevog naslednika bili trener slovačkih Košica Goran Milojević, kao i još dva bivša asa 'crno-belih', Momčilo Vukotić i dosadašnji Stevanovićev asistent, Vuk Rašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: