Srbija - Kamerun i zvanično 5. juna

Fudbalska reprezentacija Srbije će se uoči Svetskog prvenstva od domaćih navijača oprostiti 5. juna u Beogradu u prijateljskom meču protiv Kameruna.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 09.04.2010.

15:30

Default images

Dogovorom sa FS Kameruna i zvanicno je kompletiran period priprema reprezentacije Srbije uoči Mundijala. Selektor Antić ce igrace okupiti 24. maja u Beogradu, a dan kasnije "orlovi" će otputovati na desetodnevne pripreme u Austriju.

Srbija će tamo odigrati dve prijateljske utakmice, protiv Novog Zelanda 29. maja u Klagenfurtu i protiv Poljske 2. juna u Kufštajnu.

Reprezentacija Srbije će u Johanesburg krenuti 7. juna, preko Minhena, a dan kasnije stići će u Južnu Afriku.

Prvi meč Grupe D na Mundijalu selekcija Srbije igra 13. juna u Pretoriji protiv Gane. Pet dana kasnije "orlovi" će u Port Elizabetu igrati protiv Nemačke, a 23. juna protivnik Srbije u Nelspruitu biće Australija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: