Danilović i Grozdanić kritično

Trener i košarkaš Novog Sada Nemanja Danilović i Nenad Grozdanić i dalje su u kritičnom stanju i životno su ugroženi, javlja agencija "Beta".

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

11:10

Default images

Neurohirurg Ljubomir Krstić rekao je da je zdravstveno stanje sportista, koji su pre više od dve nedelje povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći, izuzetno kritično i teško i oni su i dalje priključeni na aparate za veštačko disanje. "Njihovo stanje je vrlo kritično i obojica imaju poremećaj vitalnih funkcija", rekao je Krstić.

Trener i košarkaš Novog Sada tesko su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 6. i 7. marta na putu Beograd - Niš, kod Lapova.

Oni su zadobili teške povrede glave, moždanog tkiva i pluća i zbrinuti su na Intenzivnoj nezi kragujevačkoj Kliničkog centra.

Udes se dogodio kada je kombi u kome su se nalazili košarkaši iz Novog Sada udario u teretno vozilo koje se kretalo u istom smeru.

U udesu je lakše povrede zadobilo još šest košarkaša koji su posle ukazane pomoći u kragujevačkom Kliničkom centru pušteni na kućno lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: