Gudurić za B92: Učim, slušam, najviše fora kupim od Žoca

Marko Gudurić, košarkaš Fenerbahčea, rekao je ua B92 posle pobede nad nekadašnjim klubom da je bilo lepo vratiti se i zaigrati pred navijačima.

Izvor: PT

Četvrtak, 22.03.2018.

22:00

Gudurić za B92: Učim, slušam, najviše fora kupim od Žoca
Starsportphoto

Bivši košarkaš Crvene zvezde prvi put je odigrao meč u Beogradu protiv kluba sa Malog kalemgdana, od kada je otišao u redove šampiona Evrope.

"Bilo je lepo, vratiti se i zaigrati pred navijačima. Vratila su mi se neka sećanja koja su bila prethodne dve godine", rekao je Gudurić za B92.

Posle Kalinića i Veselog, Gudurić je imao najviše minuta na terenu (19).

"To sve zavisi od utakmice do utakmice. Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili. Nadam se da ćemo do kraja ostvariti pobede i obezbediti prednost domaćeg terena pred plej-of", kazao je Marko.

S obzirom da su obezbedili plasman u plej-of, Gudurić kaže da ne razmišljaju toliko o njemu, koliko o utakmici ispred njih. Takođe, posle nešto sporijeg starta u Feneru, srpski igrač hvata veoma dobar ritam.

"Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na sve, da se prilagodim. Mislim da sam u tome uspeo na najbolji način i kao što sam rekao, učim i slušam. Svaki dan se nešto novo nauči i to može samo dobro da bude", rekao je Gudurić, a potom na kratko pitanje od koga kupi najviše fora kazao je:

"Najviše od trenera, svi njega slušamo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: