Pol se poigrao sa Teom, Srbin nije ostao dužan (VIDEO)

Kris Pol vratio se u Los Anđeles gde je umalo izazvao tuču na terenu, a usput se poigrao i sa svojim naslednikom u Klipersima.

Izvor: AK

Utorak, 16.01.2018.

11:05

Pol se poigrao sa Teom, Srbin nije ostao dužan (VIDEO)
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Plejmejker Hjuston Rokitsa je dva puta osramotio Miloša Teodosića, prvo mu je "izlomio" zglobove, a onda mu kao na uličnom basketu probacio loptu kroz noge.

Pol je meč završio sa 19 poena (8/17 iz igre, 3/10 trojke) uz sedam asistencija i šest skokova.

Ni Teo nije ostao dužan Polu nekoliko sjajnih finti, pre svega je oduševio navijače u Stejpls centru svojim spektakularnim dodavanjima bez gledanja.

Na kraju, poslednji se smejao srpski reprezentativac. Teodosić je postigao 12 poena (4/6 trojke) uz po šest skokova i asistencija, te jednom ukrao loptu, a Klipersi su slavili 113:102.

Klipersi su ostvarili petu uzastopnu pobedu, ali je meč zasenio verbalni sukob Pola i Blejka Grifina, te upadanje igrača Rokitsa u svlačionicu domaćina kako bi se obračunali sa Ostinom Riversom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: