Alilović:Srbija rešena, sad sa važnijima za bodove

Golman Hrvatske Mirko Alilović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Srbiju na početku Evropskog prvenstva.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

11:15

Alilović:Srbija rešena, sad sa važnijima za bodove
Foto: StarSport

Hrvatska je u petak uveče u Splitu pobedila Srbiju sa 32:22, u prvom kolu Evropskog prvenstva.

"Uspeli smo sa deset razlike da dobijemo Srbiju, a sada nas čekaju mečevi za bodove koje prenosimo u drugi krug. Odigrali smo jako kvalitetno svih 60 minuta i potpuno smo zaslužili pobedu jer nismo imali lošeg igrača u ekipi. Svi su dali maksimum. Toliko se pričalo o toj Srbiji svih ovih dana, a niko nije spominjao Island i Švedsku, koji su puno važniji", rekao je Alilović.

On je naveo da je bio oduševljen atmosferom u Spaladijum Areni.

"Ja sam ovo osetio pre devet godina na Svetskom prvenstvu, kada nismo mogli da izgubimo. Ovo je bilo fantastično i veliko hvala svim navijačima što su došli i pomogli nam da pobedimo. Trebaće nam i protiv Islanda i Švedske", rekao je Alilović.

I Luka Stepančić, koji je dao šest golova za pobednički tim, naveo je da je Hrvatska zaslužila pobedu.

"Zaslužili smo pobedu jer su baš svi igrali na visokom nivou. A i kako odigrati loše u onakoj atmosferi kakvu su stvorili Splićani? Ja u prvih 15 minuta nisam osećao noge od nervoze. Važno je da smo pobedom otvorili prvenstvo i čestitam Srbiji na vrlo korektnoj igri", rekao je Stepančić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: