Lazić: Vreme da koristimo šanse

Mladi štoper Crvene zvezde Darko Lazić uveren je da će napadači proraditi protiv OFK Beograda u subotu.

Izvor: AK

Sreda, 26.11.2014.

18:01

Default images

Crveno-beli su postigli samo tri gola u poslednjih šest utakmica, a napadači "poste" već 14 sati igre.

"Potrebno je da pokažemo dosta dobru igru iz koje će se izroditi i šanse, i mislim da je vreme da ih iskoristimo. Sledeća utakmica na Marakani će se igrati tek za četiri meseca, i nadam se da ćemo se na lep način oprostiti od navijača kada je ova godina u pitanju", rekao je Lazić.

Zvezda dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva u JSL zaostaje šest bodova za Partizanom, a meč sa OFK joj je ključan za povratak samopouzdanja, nakon remija u Kragujevcu.

"Posle dva remija, svakako da je malo poljuljana atmosfera, ali ništa specijalno, i ništa što se neće u potpunosti popraviti nakon prve naredne pobede. Takve stvari se u fudbalu dešavaju, a mi ćemo dati sve od sebe i pokušaćemo da pobedimo i time da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Lazić.

OFK Beograd je trenutno peti u ligi, neporažen je u poslednja četiri kola, ali je u međuvremenu samo jednom slavio.

"Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, naporno radimo. Analiziramo protivnika, stručni štab nas upoznaje sa njihovim vrlinama i manama. Oni su mlada ekipa, forsiraju dosta mladih igrača, ali su i pored toga peti na tabeli, što pokazuje da imaju kvalitet. Lično ih nisam mnogo gledao ove sezone, ali siguran sam da nas očekuje dobra utakmica", rekao je Lazić.

Meč Zvezde i OFK Beograda igra se u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: