Neptunas: Odbranom do pobede u BG

Trener Neptunasa Kazis Maskvitis kaže da njegov tim mora da odigra odlično u odbrani ako želi da savlada Crvenu zvezdu u Kombank areni.

Izvor: SO

Sreda, 26.11.2014.

12:14

Default images

“Zvezda ima dvojicu igrača koji su među najboljima ove sezone u Evroligi – Marjanovića i Vilijamsa, koji je imao 17 asisistencija u prošlom kolu. Želim da u našoj igri sve počne od odbrane. Meč sa Zvezdom veoma je važan, pobeda bi obe ekipe stavila u dobru poziciju za plasman u Top 16. Naravno, atmosfera u Beogradu uvek je sjajna“, kaže Maskvitis.

Slično razmišlja i krilni igrač Justas Sinica.

“Protiv Crvene zvezde moramo da igramo veoma čvrsto u odbrani. Tim koji bude igrao bolju odbranu na kraju će pobediti. Kombank Arena je mesto gde su navijači veoma bučni i biće pritiska na sve na terenu“, kaže Sinica.

U prvom meču u Klaipedi Neptunas je slavio 83:81, a posle šest kola obe ekipe imaju skor 3-3.

Meč Crvena zvezda – Neptunas igra se u četvrtak od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: