Četvrtak, 30.10.2014.

10:51

Gvardiola oduševljen igrom

Trener Bajerna iz Minhena Đozep Gvardiola bio je prezadovoljan izdanjem svog tima protiv Hamburger SV u Kupu Nemačke (3:1)

Izvor:

Default images

U prvenstvenom duelu Bavarci nisu uspeli da zatresu mrežu domaćina, ali zato nisu imali previše problema u najmasovnijem takmičenju.

"Naučili smo lekciju posle meča bez golova od pre nekoliko nedelje. Znali smo da moramo da igramo brzo i tako prebacimo pritisak na njih", rekao je Gvardiola.

Šampiona Nemačke u osmini finala očekuje duel sa Ajntrahtom iz Braunšvajga, koji je na programu početkom marta.

"Nije lako trenerima da vode mečeve u Kup takmičenjima, jer nemate pravo na grešku. Ako izgubite, ispali ste, ali mi smo igrali savršeno od starta i nije bilo problema. Uvodni gol Levandovskog nas je izveo na pravi put. Posebno sam zadovoljan nastupom u drugom poluvremenu, pogotovo jer smo vodili 2:0, što uvek nezgodno", dodao je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: