Čelsi i PSŽ se dogovorili oko Luiza

Fudbalski klub Čelsi potvrdio je da je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom oko prelaska brazilskog igrača Davida Luiza.

Izvor: JT

Petak, 23.05.2014.

23:42

Default images

Mediji su u petak preneli da su ‘sveci’ ponudili 50 miliona evra za Luiza, a da bi transfer bio potvrđen ostalo je da se Brazilac dogovori oko ličnih uslova.

Čelsi i Pari Sen Žermen su postigli dogovor oko transfera Davida Luiza u francuski klub. Transfer će biti potvrđen kada David Luiz dogovori lične uslove sa Pari Sen Žermenom i prođe lekarske preglede”, stoji u saopštenju Čelsija.

Luiz je došao u Čelsi iz Benfike u januaru 2011. godine za oko 26 miliona evra i sa ‘plavcima’ je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i FA kup.

Međutim, Brazilac nije u planovima menadžera Žozea Murinja, pa njegov transfer nije iznenađenje, ali visina obeštećenja jeste.

Luiz je trenutno u Brazilu, gde se sa reprezentacijom svoje zemlje sprema za Svetsko prvenstvo, koje je na program od 12. juna do 13. jula.

Čelsi je, inače, u petak objavio da, između ostalih, ne računa ni na Frenka Lamparda i Ešlija Kola, sa kojima neće biti produženi ugovori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: