Kličko i Lepai postali saveznici

Proteklih dana Vladimir Kličko i Aleks Leapai su uputili jedan drugom dosta pretnji, ali su pred međusobni duel postali saveznici.

Izvor: AK

Utorak, 22.04.2014.

22:39

Default images

Naime, ukrajinski bokser je morao da obuzda nervoznog Australijanca koji je želeo da se obračuna sa 42-godišnjim Amerikancem Šenonom Brigsom, koji ih je obojicu provocirao u Diseldofru.

Na konferenciji za medije uoči duel Klička i Leapaia (TV B92, subota 22h), Brigs je tražio od Klička šansu da se bori s njim, a Australijanca nazvao budalom.

Leapai nije mogao da se iskontroliše, izgubio je živce i krenuo da se fizički obračuna s bahatim Amerikance, ali ga je zaustavio upravo Ukrajinac.

"Nikad dosad nisam morao da obuzdam svoga suparnika na konferenciji za novinare", našalio se posle svega Kličko.

S druge strane, Leapaiu je trebalo vremena da se smiri.

"Proradilo je lavlje srce, stvarno sam se hteo boriti s njim. Ali, Vladimir mi je rekao da pustim Brigsa i da se fokusiram na našu međusobnu borbu", rekao je Australijanac.

Brigsa je na kraju iz hale udaljilo obezbeđenje, a Kličko je objasnio zašto nema smisla da se bori s njim.

"Pre tri i po godine moj brat Vitalij je pretukao Amerikanca tako da je završio u bolnici. Nema smisla boriti se s njim", rekao je Kličko.



Ukrajinac će u subotnjem dvoboju u Oberhauzenu braniti titule šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO.

Borbu Kličko – Leapai moći ćete da gledate u direktnom prenosu na TV B92, u subotu, 26. aprila, od 22 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: