Pogledajte sjajan gol Đuričića

Reprezentativac Srbije i napadač Herenvena Filip Đuričić bio je strelac prelepog pogotka i asistent u 18. kolu holandske lige.

Izvor: NS

Subota, 22.12.2012.

20:54

Default images

Herenven je savladao Vitese sa 2:1, Đuričić je potigao vodeći pogodak, a potom asistorao Finbogason u 50. minutu utakmice za pobedu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Olimpijakosa i Radničkog iz Obrenovca postigao je efektan pogodak u 30. minutu, kada je posle dodavanja Finbogasona prvo okrenuo odbrambenog igrača Vitesea Kašiju, zatim prošao pored još dvojice igrača i prelepo prebacio loptu preko golmana Velthajzena.



Ovo je bio četvrti gol 20-godišnjeg napadača u Erediviziji, a pre samo tri dana bio je strelac u meču Kupa Holandije sa Fejenordom za produžetke, koji je Herenven na kraju izgubio posle penal serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: