Vermezović: Sloboda je težak rival

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je užička Sloboda nezgodan protivnik, ali da veruje da njegov tim može da zabeleži pobedu.

Izvor: JT

Subota, 22.09.2012.

15:14

Default images

Duel ta dva tima zatvara šesto kolo Jelen Superlige, a na programu je u nedelju od 18 časova na stadionu u Humskoj.

“Očekujem tešku utakmicu, ne samo zbog činjenice što smo u četvrtak igrali u Evropi, nego i zbog toga što je Sloboda jedan od najnezgodnijih protivnika u našoj ligi”, istakao je Vermezović.

Znamo kakav smo bilans sa Užičanima imali prošle sezone i zbog toga su nam veliki dužnici. Reč je o iskusnoj ekipi koja zna da igra na rezultat, imaju odličnog trenera, a najveća opasnost preti nam od Ranđelovića, Beljića i Tijaga”, dodao je Vermezović.

Trener ‘crno-belih’ najavio je da neće mnogo menjati tim u odnosu na onaj koji je igrao protiv Nefčija, ali i da će utakmicu protiv Slobode početi sa dva napadača.

Svi igrači, osim povređenih Eduarda, Tomaševića i golmana Petrovića, koji nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, biće u karantinu i konkurisaće za tim. Očekujem dobru utakmicu i da nastavimo niz pobeda”, dodao je Vermezović.

Pobedu i dobru utakmicu očekuje i Stefan Šćepović.

Učinićemo sve da pružimo svoj maksimum, ostvarimo pobedu i zadržimo prvo mesto na tabel. Sloboda igra odličan fudbal i očekujem dobru utakmicu”, rekao je Šćepović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: