Bojani malo fali za glavni žreb

Srbija će u glavnom žrebu Vimbldona u singlu imati petoro predstavnika – Novaka Đokovića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, Jelenu Janković i Anu Ivanović.

Izvor: SO

Nedelja, 13.06.2010.

11:22

Default images

Vrlo je verovatno da će se u glavnom žrebu naći i Bojana Jovanovski, pošto je ona druga na listi rezervi iza Portugalke Mišel Laršer de Brito.

Jovanovskoj je potrebno da učešće otkažu dve bolje rangirane teniserke kako bi se našla u glavnom žrebu, a u suprotnom će morati da igra kvalifikacije, koje sigurno čekaju Anu Jovanović.

Kvalifikacije očekuju i Filipa Krajinovića, a vrlo je moguće da će se za mesto u žrebu boriti i Ilija Bozoljac i Boris Pašanski.

Određeni su i teniseri i teniserke koji su dobili ’specijalne pozivnice’ za učešće u glavnom žrebu. U konkurenciji muškaraca to su Teimuraz Gabašvili, koji je igrao u osmini finala Rolan Garosa, zatim Nikolas Kifer, Džejmi Bejker, Andrej Kuznjecov i Kei Nišikori.

Kod žena ’vajld-kard’ su dobile Kejti O’Brajan, Šanel Šepers, Alison Risk, Melani Saut, Lora Robson, Heder Votson i mlada Nopavan Lerčevakarn sa Tajlanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: