Ana srećna što igra u Beogradu

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je u petak da joj je izuzetno drago što će igrati pred domaćom publikom u Fed kupu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 12.09.2008.

17:50

Default images

Reprezentacija Srbije igraće u Beogradu sa Japanom, u prvom kolu Svetske B grupe Fed kupa. "Nešto o čemu svaki sportista sanja je da u rodnom gradu brani boje svoje zemlje i bori se za pobedu koja vodi ka višim ciljevima. To će se konačno ostvariti i nama", rekla je Ivanovićeva. Prema saopštenju TS Srbije, Ana je zadovoljna žrebom jer protivnik nije neko od koga treba previše da se strepi.

"U svakom meču bićemo maksimalno koncentrisani i ulaziti u borbu kao da igramo sa najboljima na svetu. Cilj nam je osvajanje Fed kupa, imamo kvalitet i verujemo da ćemo to jednog dana i ostvariti", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da će prva nedelja februara biće praznik za sve – kako igračice, tako i sve ljubitelje tenisa i sporta u Srbiji.

Srbija će igrati mečeve sa Japanom od 7. do 9. februara 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: