EL: Poraz Partizana u Napulju

Izvor: B92, Beta

Sreda, 19.12.2007.

21:55

Default images

U trećem kolu D grupe vaterpolo Evrolige, prvak Srbije Partizan Rajfajzen izgubio je u gostima od napuljskog Posilipa rezultatom 11:10 (3-3, 2-1, 2-3, 4-3). Posle dve pobede, ovo je Partizanu prvi poraz u takmičenju. Priliku da se revanširaju za poraz "crno-beli" će imati 19. januara, kada italijanski tim dolazi u Beograd. U drugom meču ove grupe u subotu igraju Barseloneta i Breša.

Milan Aleksić je postigao tri gola za Partizan, dok su Nikola Rađen i Duško Pijetlović po dva puta bili precizni. Posilipo je, međutim, uspeo da zaustavi najbolje igrače Partizana Filipa Filipovića i Andriju Prlainovića, koji se nisu upisali u listu strelaca.

Nikola Janović, Boris Zloković, Valentino Galo i kapiten Frančesko Postiljone postigli su po dva gola za domaći tim. "Crno-beli" su poslednje vođstvo na utakmici imali početkom poslednje četvrtine, kada su vodili sa 8:7. Italijanski tim se, međutim, vratio serijom od 3:0 i prelomio meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: