Zlatko Dalić: Šokirani smo

Hrvatska je prokockala tri boda na otvaranju kvalifikacija za EURO 2024, pošto je dozvolio Velsu na "Poljudu" da u 93. minutu dođe do remija 1:1.

Izvor: SS

Nedelja, 26.03.2023.

09:00

Zlatko Dalić: Šokirani smo
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Domaćin je na "Poljudu" poveo golom Andreja Kramarića u 28. minutu meča, a potom nije iskorišćeno nekoliko šansi da se reši meč.

Kazna je stigla u trećem minutu nadoknade kada je strelac bio Nejtan Brudhed.

Selektor Zlatko Dalić smatra da je trebalo ranije rešiti pitanje pobednika.

"Šokirani smo, ali to je tako u životu. Nekad dobiješ, nekad izgubiš. Mogli smo da damo drugi gol i trebalo je sve da rešimo u 90 minuta. Nismo ga postigli gol i onda smo čuvali rezultat. Primili smo taj šokantan gol iz jedine opasne akcije, prekida. Znali smo to i spremali se, ali se nismo obranili. Izgubili smo dva boda, idemo dalje
", rekao je Dalić.

Hrvatska kvalifikacije nastavlja 28. marta gostovanjem Turskoj.

"Lepo je na početku osvojiti bodove i imati zalihu, ali znamo što nam je činiti. Moramo biti prvi ili drugi, osvojiti 17 ili 18 bodova i to je to", poručio je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: