Piksi najavio novog "orla": Reč je o kvalitetnom igraču, na spisku je VIDEO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se okupljenim novinarima u sportskom centru u Staroj Pazovi pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor:

Ponedeljak, 20.03.2023.

11:30

Piksi najavio novog
Foto: Starsport

Srbija u petak dočekuje Litvaniju na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, dok tri dana kasnije gostuje Crnoj Gori u Podgorici.

Između ostalih tema, predstavnike medija je zanimalo i da li će još neki igrač poput Lazara Samardžića i Vladana Kovačevića izabrati da obuče dres "orlova".

Piksi je potvrdno odgovorio na to pitanje, ali nije mogao da otkrije ime.

"Ima. Meni je drago zbog toga, a zašto su odlučili da igraju za nas ćete morati da pitate njih. Ima i drugih igrača, ali ne mogu da vam kažem. Ovde je na spisku taj igrač o kom pričam, tako da ne pričam gluposti. Radi se o kvalitetnom igraču", rekao je Stojković.

Tok čitave konferencije ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: