Levski se žalio UEFA – Partizan ne ide na Maltežane?

Bugarski tim Levski iz Sofije uputio je zvaničan zahtev za ponavljanje utakmice protiv malteškog Hamruna.

Izvor: SN

Subota, 13.08.2022.

11:50

Levski se žalio UEFA – Partizan ne ide na Maltežane?
Foto: Profimedia

Malteški Hamrun je postao jedna od najvećih senzacija letnjih kvalifikacija eliminsavši Levski u kvalifikacijama za Ligu Konferencija.

Na taj način su zakazali duel sa Partizanom koji je u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisan od kiparskog AEK-a, ali se čini da se situacija malo komplikuje.

Levski je zvanično podneo žalbu UEFA i traži ponavljanje utakmice, jer je pre drugog gola Maltežana, koji je pao u sudijskoj nadoknadi, odmah nakon izjednačujućeg gola Bugara, jedan igrač ranije ušao na polovinu Levskog.

U pitanju je asistent kod gola, koji je ranije utrčao u teren i ubrzo i dobio loptu, koju je kasnije vratio strelcu gola Rajanu Kamenzuliju.

Sudija Ištvan Kovač iz Rumunije je prevideo taj detalj, Maltežani su nakon toga postigli gol i šokirali Bugare, koji sada pokušavaju svoju bruku da "operu" za zelenim stolom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: