Ronaldo poslao potpisan dres za Gavrila!

Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija "Mozzart" ga je stavila na aukciju od koje će ceo prihod ići za lečenje Gavrila Đurđevića.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.05.2021.

15:20

Ronaldo poslao potpisan dres za Gavrila!
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Kako se navodi u saopštenju, početna cena dresa je milion dinara.

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje. Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres: "Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

Ronaldo je u revoltu bacio svoje kapitensko obeležje posle poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni besa Ronalda.

Pamtiće se samo udarna priča iz svetskih medija - da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomesečnoj bebi.

Đorđe Vukićević je sa organizacijom „Zajedno za život“ Jovana Simića digao celu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a Mozart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara.

Glavni cilj je bio da se probudi društveno-odgovorna svest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije….

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: