Jović na promociji u Ajntrahtu: Vratio sam se!

Reprezentativac Srbije Luka Jović imao je promociju u ekipi Ajntrahta iz Frankfurta.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 14.01.2021.

15:30

Jović na promociji u Ajntrahtu: Vratio sam se!
Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Srpski napadač se vratio u klub odakle je u leto 2019. otišao u redove Reala za 60 miliona evra, a kako stvari stoje radi se o pozajmici do kraja sezone.

Jović je zadužio dres sa brojem devet i svi u klubu očekuju da bude uspešan kao i u periodu od 2017. do 2019. godine, kada je bio deo sjajnog trija sa Sebastijanom Aleom i Antom Rebićem.

Jović je u promotivnom videu, koji je objavljen na klupskom Tviter profilu, kratko poručio: "Vratio sam se!".

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je u dresu Ajntrahta na 75 mečeva postigao 36 golova. Poznato je i da je 2018. osvojio pehar Kupa Nemačke, a posebno se pamti meč iz oktobra te godine kada je na meču sa Fortunom iz Dizeldorfa postigao pet golova u pobedi od 7:1.

Tada je postao najmlađi igrač strelac pet golova na jednom meču Bundeslige.

"Luka nije imao lak perido u Realu. Važno je da se vrati na put uspeha. Njegova velika želja bila je da se vrati u Ajntraht. Luka će iskoristiti narednih nekoliko meseci da se vrati u formu u poznatom okruženju. U Realu znaju da je u dobrim rukama i da ovde može da se razvije. I nama je jasno da sa njim imamo još jednu sjajnu opciju u napadu", poručio je sportski direktor Fredi Bobić.

Luka neće morati da ide u karantin s obzirom na to da je u oktobru prošle godine imao koronavirus.

Zdravstvene vlasti u Frankfurtu dale su mu dozvolu da odmah može da počne sa radom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: