Vojvodina na dve utakmice od Lige Evrope!

Fudbaleri Vojvodine startovaće kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg, umesto od drugog kola kako je prvobitno bilo planirano.

Izvor: MT

Utorak, 11.08.2020.

23:52

Vojvodina na dve utakmice od Lige Evrope!
Starsport

Pobeda Sevilje nad Vulverhemptonom u četvrtfinalu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja donela je pomeranja i kada su u pitanju kvalifikacije za narednu.

Novosadske "lale" su kao osvajači nacionalnog Kupa trebalo da borbu za plasman u Ligu Evrope krenu od 2. kola, međutim, tu rundu će preskočiti.

Baš kao i kiparski Anortozis. Naime, Srbija i Kipar zauzimaju 18. i 19. mesto na UEFA listi i osvajači Kupova u ovim zemljama, zahvaljujući ovakvom razvoju situacije na Fajnal-ejtu u Nemačkoj, direktno idu u 3. kolo kvalifikacija.

Dobro su prošli još i francuski Ren koji se direktno plasirao u Ligu šampiona, Krasnodar koji je otišao u plej-of za elitno takmičenje, te Sparta iz Praga koja se direktno plasirala u grupnu fazu Ligu Evrope.

Žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je 1. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: