Četvrtak, 06.08.2020.

19:30

"Ako pobedite Mančester junajted, imaćete para do kraja života" VIDEO

Stal Solbaken legenda je Kopenhagena i vrlo uspešno obavlja funkciju trenera danskih "lavova".

Izvor: SS

Photo by EPA-EFE/MADS CLAUS RASMUSSEN

Novi uspeh upisao je eliminacijom Bašakšehira u osmini finala Lige Evrope, pobedom od 3:0 u prestonici Danske, nakon 0:1 u Istanbulu.

Sledeći rival je Mančester junajted, prvi favorit za osvajanje takmičenja, ali je Solbaken pokušao na interesantan način da motiviše svoje izabranike.

"Ako pobedite Mančester junajted dobićete moju premiju. A onda nećete imati probleme sa novcem do kraja svojih života", obećao je Solbaken igračima što se moglo čuti u objavljenom snimku iz svlačionice. Ovaj trener ostao je upamćen navijačima Crvene zvezde jer su se srpski i danski tim sastali početkom evropske sezone koja još uvek traje.

Dobro im je ostao u sećanju, jer su crveno-beli tada eliminisali Kopenhagen posle boljeg izvođenja penala i kasnije prošli u Ligu šampiona.

Zvezda je kasnije ispala u grupnoj fazi, a evropska sezona Danaca, sticajem okolnosti, i dalje traje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

18 h

Podeli: