Đoković siguran na tronu barem do Indijan Velsa

Srpski teniser Novak Đoković plasmanom u polufinale Dubaija osigurao je prvo mesto na ATP rang listi.

Izvor: LN

Četvrtak, 27.02.2020.

18:50

Đoković siguran na tronu barem do Indijan Velsa
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Đoković je pobedom nad Karenom Hačanovim (6:2, 6:2) za sada osvojio 180 bodova, te će na kraju nedelje imati minimalno 9.900.

Njegov prvi i jedini realni pratilac Rafael Nadal nalazi se u četvrtfinalu turnira u Akapulku, gde je za sada osvojio 45 bodova, a maksimalno će moći da osvoji 410.

Ukoliko Rafa osvoji titulu u Meksiku on će imati 9.850 bodova – samo 50 manje od Novaka, ukoliko srpski teniser ispadne u polufinalu Dubaija. Ukoliko Novak osvoji Dubai imaće 10.220 bodova.

Naredni turnir na kojem će se Srbin i Španac pojaviti je Masters u Indijan Velsu (6. mart), gde će se borba za prvo mesto rang liste ponovo zahuktati, ali će do tada bez sumnje Novak biti na tronu.

Đoković se u polufinalu Dubaija sastaje sa boljim iz okršaja Monfis – Gaske, dok Nadal u četvrtfinalu Akapulka igra protiv Sunvua Kvona, a u polufinalu, ukoliko ne dođe do senzacije, protiv Dimitrova ili Vavrinke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: