Zvezda: Kuzmić u svesnom stanju, diše i postepeno komunicira

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 19.07.2019.

16:06

Zvezda: Kuzmić u svesnom stanju, diše i postepeno komunicira
Foto: KK Crvena zvezda

Delegacija KK Crvena zvezda obišla Kuzmića, koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu. Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju crveno-belih o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. "Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno", navodi se iz tabora šampiona Srbije. KK Crvena zvezda i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša njihovog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: