Jokić ne staje, novi tripl-dabl za pobedu Denvera

Košarkaši Denvera lako su izašli na kraj na domaćem terenu sa Klivlendom – 124:102, a Nikola je Jokić je upisao novi tripl-dabl, šesti ove sezone.

Izvor: B92

Nedelja, 20.01.2019.

06:30

Jokić ne staje, novi tripl-dabl za pobedu Denvera
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Centar Nagetsa postigao je 19 poena (8-12 iz igre, 3-6 za tri poena), uz 12 asistencija i 11 skokova, i još jednom je naterao publiku da mu tokom meča skandira "M-V-P, M-V-P".

Jokić je odigrao 28 minuta, ali je na terenu bio kada je trebalo da se napravi razlika, razigraju saigrači i reši dilema oko pobednika, ako je uopšte i postojala pre ili tokom meča sa najslabijim timom istočne konferencije. Klivlend ove sezone igra slabo, a dodatno opterećenje pred ovaj meč bila je česta promena mesta boravka, jer je za 12 dana morao da igra u šest različitih gradova.ajefikasniji igrač Denvera bio je Džamal Marej sa 26 poena, dva skoka i pet asistencija. Lajls je dodao 16 poena, Moris 15, Milsap 14...

Otpor Nagetsima pružao je Ante Žižić, on je ujedno bio i najefikasniji igrač Kavalirsa sa 23 poena (9-12 iz igre), a upisao je i šest skokova. Pratili su ga Hud sa 18 i Osman sa 17 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: