Kutinjo: Suares me nagovarao da pređem u Barselonu

Novi igrač Barselone Filip Kutinjo otkriva da je na njegovu odluku da pređe u Barselonu uticao nekadašnji saigrač iz Liverpula Luis Suares.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 08.01.2018.

20:46

Kutinjo: Suares me nagovarao da pređem u Barselonu
Getty images

Kutinjo je završio u Barseloni kao drugo kapitalno pojačanje katalonskog kluba poslednjih meseci i "Redsima" je isplaćeno 160 miliona evra.

"On je video da je jedna kuća u komšiluku postala slobodna. Nije bio siguran da dolazim ali mu se svidela ideja i toje lep gest. Pogledali smo fotogarfije, izgleda odlično", kaže Kutinjo za Sportsmail i priseća se da je 2014. godine umalo sa Suaresom i Džerardom osvojio Premijer ligu.

Po dolasku u Barselonu, Kutinjo je rekao da je to ostvarenje sna. Suares mu je sve vreme dok je još bio u Liverpulu "podgrevao" želju da dođe.

"Dobri smo prijatelji i stalno mi je pisao poruke govoreći mi o gradu. Sve to me je teralo da još više želim da dođem" dodaje 25-godišnji Brazilac. Njegov prvi nastup je odložen zbog povrede, a mogao bi da zaigra za Barselonu početkom februara, možda baš protiv kluba za koji je igrao do pre pet godina – Espanjol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: