Petak, 25.08.2017.

15:50

Raspored 'večitih': Kad dolaze Arsenal, Dinamo...

Fudbaleri Partizana gostovanjem Jang Bojsu u Bernu započinju nastup u Ligi Evrope, dok Crvena zvezda dočekuje beloruski BATE Borisov 14. septembra.

Izvor: B92, Tanjug

Raspored 'večitih': Kad dolaze Arsenal, Dinamo...
Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Partizan u drugom kolu B grupe u Humskoj čeka Dinamo iz Kijeva 28. septembra, kada Crvena zvezda gostuje Kelnu u okviru H grupe, dok 19. oktobra ekipa Vladana Milojevića u spektaklu u Beogradu igra sa Arsenalom, a crno-beli idu u Albaniju Skenderbegu.

Fudbaleri Partizana u preostale tri runde čekaju Skenderbeg (2. novembra) i Jang Bojs (23. novembra), uz gostovanje Dinamu (7. decembra), a Crvena zvezda redom ide u London i Borisov, pre nego što u poslednjem kolu dočeka Keln.

Plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope obezbediće najbolje dve ekipe iz svake grupe. Liga Evrope, raspored Partizana i Zvezde:
prvo kolo, 14. septembar:
Jang Bojs – Partizan
Crvena zvezda – BATE Borisov

drugo kolo, 28. septembar:
Partizan – Dinamo Kijev
Keln – Crvena zvezda

treće kolo, 19. oktobar:
Skenderbeg – Partizan
Crvena zvezda – Arsenal

četvrto kolo, 2. novembar:
Partizan – Skenderbeg
Arsenal – Crvena zvezda

peto kolo, 23. novembar:
Partizan – Jang Bojs
BATE Borisov – Crvena zvezda

šesto kolo, 7. decembar:
Dinamo Kijev – Partizan
Crvena zvezda – Keln

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: