Obradović dovodi Gudurića umesto Bogdanovića?

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić nalazi se na listi želja šampiona Evrope Fenerbahčea, prenosi portal "Jurohups".

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 12.07.2017.

13:00

Obradović dovodi Gudurića umesto Bogdanovića?
Foto: StarSport

Navodno trener Željko Obradović njega vidi kao naslednika Bogdana Bogdanovića koji izvesno ide u NBA i Sakramento Kingse.

Kako se navodi, uskoro bi mogli da počnu pregovori dva tima, koji imaju dobru saradnju, započetu pre dve godine kada je Nikola Kalinić iz Zvezde otišao u Fenerbahče.

Ova priča nije nova, poššto se i zimus spominjalo da je Fenerbahče spreman da ponudi 700.000 evra za Gudurića, koji je za dve sezone u crveno-belom dresu osvojio po dve titule srpskog i regionalnog šampiona i Kup Radivoja Koraća.

Zvezdu su za sada napustili Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Dion Tompson, Nejt Volters, Marko Simonović, blizu Reala je Ognjen Kuzmić, a na izlaznim vratima je i Stefan Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: