Đorđević skratio spisak – nema Bjelice, Milutinova

Osim Nikole Jokića za Srbiju na predstojećem Evrobasketu neće igrati još Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov i Nemanja Dangubić.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

14:19

Đorđević skratio spisak – nema Bjelice, Milutinova
Foto: StarSport

Dok je Jokić otkazao zbog preporuke Denver Nagetsa da leto iskoristi za individualni napredak, Bjelica propušta drugo veliko takmičenje zbog povrede kolena.

S druge strane, selektor Aleksandar Đorđević je dozvolio centru Olimpijakosa Milutinovu i krilu Crvene zvezde Dangubiću da igraju sa San Antonio Sparse tokom Letnje lige NBA.

Sa premilinarnog spiska su kao višak otpali Nemanja Jaramaz, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov i Dejan Davidovac.

Pripreme za EP počinju 20. jula okupljanjem u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" od 11.30 sati, a tri dana kasnije putuje se na Kopaonik.

Tokom priprema predvidjeno je učešće na turnirima "Trofej Beograda" (sa Grčkom i Crnom Gorom), "Super kupa" u Hamburgu (Nemačka, Poljska, Rusija) i atinskom "Akropolisa" (Grčka, Italija i Gruzija).

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbije će igrati u D grupi u Istanbulu sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

231 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: