Kris Pol kod Hardena u Hjustonu!

Američki košarkaški klub Los Andjeles Klipersi postigli su dogovor sa Hjustonom o razmeni svog beka Krisa Pola, preneli su mediji u SAD.

Izvor: SM

Sreda, 28.06.2017.

18:50

Kris Pol kod Hardena u Hjustonu!
(Foto: Getty images)

Pol je pristao da godinu dana ranije izadje iz ugovora vrednog 24,2 miliona dolara i omogućio Klipersima da postignu dogovor sa Hjustonom. U sklopu dogovora, iz Hjustona će u Los Andjeles preći trojica igrača, Patrik Beverli, Lu Vilijams i Sem Deker, a Klipersi su dobili i pravo izbora prvog pika na draftu 2018. godine.

Kako navodi sajt Vertikal, da je 32-godišnji Pol odbio predlog i ostao u Klipersima, mogao je da potpiše novi ugovor sa početnom cenom od 34 miliona dolara po godini. On će sada moći da potpiše petogodišnji ugovor koji bi mogao da dostigne i 205 miliona dolara.

Pol želi da igra sa zvezdom Roketsa Džejmsom Hardenom, što je bio glavni razlog dogovora Klipersa i Roketsa.

Pol je devet puta igrao na ol-star utakmici. On je igrao šest sezona za Nju Orleans i šest sezona za Los Andjeles Kliperse. Tokom karijere u proseku je postizao 18,7 poena, imao je 9,9 asistencija i 2,3 ukradene lopte po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: