Divac: Vrištali smo od sreće, sad čekamo Bogdana

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, rekao je da su svi u klubu presrećni noćašnjim draftom.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

12:54

Divac: Vrištali smo od sreće, sad čekamo Bogdana
EPA/ANDREW GOMBERT

Kingsi su birali petog pika prve runde Dearona Foksa, a potom i napravili zamenu pikova koja im je donelo još tri kvalitetna pojačanja.

"Svi u prostoriji smo vrištali od sreće kada smo dobili Foksa", rekao je Divac obraćajući se medijima.

Legendarni centar, koji je igrao u najslavnije doba sa Peđom Stojakovićem, nije krio zadovoljstvo dobro urađenim poslom, a pohvale su stizale sa svih strana.

"Veoma sam zadovoljan zbog toga što smo doveli izuzetno talentovane igrače koji će se sjajno uklopiti u ono što pokušavamo da napravimo u našem timu. Izabrali smo Dearona Foksa kao 5. pika, on je trenirao sa nama prošle sezone i pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u ligi. Odlučili smo da desetog pika menjamo za 15. i 20. i izabrali smo Džatina Džeksona i Harija Džajlsa. U drugoj rundi smo izabrali Frenka Mejsona. Svi smo veoma uzbuđeni zbog svega što se dogodilo večeras", dodao je.

Sada se čeka još samo jedno veliko pojačanje.

"Još uvek čekamo Bogdana i njegovu odluku", zaključio je Divac, dodavši da će dobro paziti koga dovodi od slobodnih agenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: