Liga Evrope: Zvezdi i Voši lakše,Mladost na ispitu

Žreb za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope održaće se u 14.30 časova u Nionu, a Srbiju će predstavljati Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost Lučani.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.06.2017.

11:35

Liga Evrope: Zvezdi i Voši lakše,Mladost na ispitu
Foto: Starsport

UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala naših klubova.

Crvena zvezda je nosilac u 1. kolu i može da igra sa ovim klubovima: Zeta (Crna Gora), Tre Pene (San Marino), Santa Koloma (Andora), Florijana (Malta) i Sent Džozefs (Gibraltar).

I Vojvodina je među nosiocima, a potencijalni rivali su: Irtiš Pavlodar (Kazahstan), Ružemberok (Slovačka), Fola Eš (Luksemburg), Vašaš (Mađarska), Gandzasar-Kapan (Jermenija).

Mladost iz Lučana je u najtežoj situaciji, ona je u grupi nepovlašženih klubova i moći će da se sastane sa: Trenčin (Slovačka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Inter Baku (Azerbejdžan), Dačija (Moldavija), Širak (Jermenija).

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope se igra 29. juna i 6. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: