Srbija prvak sveta u stonom tenisu za invalide

Ženska reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

Izvor:

Petak, 19.05.2017.

20:40

Srbija prvak sveta u stonom tenisu za invalide

Na takmičenju u Bratislavi, naša ekipa je nastupala u sastavu Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić, a na velikom uspehu čestitao im je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, kao i premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić.

"Čestitam našim Borislavi, Nadi i Kristini, njihovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije osvajanje svetske zlatne medalje! Hvala vam šampionke što ste ovim sjajnim višegodišnjim nizom medalja još jednom dokazale da je Srbija zemlja najboljih svetskih paraolimijskih sportista!", naveo je u čestitki ministar Udovičić.

"Upućujem najiskrenije čestitke zlatnim stonoteniserkama Borislavi Perić-Ranković, Nadi Matić i Kristini Arančić na najsjajnijem odličju osvojenom u Bratislavi. Pokazale ste šta znači borbenost, istrajnost i ogromna želja za postizanjem najboljih rezultata"“, istakao je u čestitki premijer Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: