Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 12.11.2018.

09:24

Novak: Uz Zvezdu do kraja takmičenja u grupi Lige šampiona

Novak Đoković od 21 čas započinje takmičenja na ATP tur finalu u Londonu. Protivnik mu je Džon Izner, ali uoči ovog meča srpski as je pričao i o fudbalu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak: Uz Zvezdu do kraja takmičenja u grupi Lige šampiona
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Odlično je poznato da je Đoković veliki navijač Crvene zvezde. Redovno prati dešavanja u redovima srpskog šampiona i raduje se svakoj pobedi.

Kako se turnir u "O2 Areni" završava 18. novembra, jasno je da će Novak uveliko biti na odmoru kada crveno-beli u Ligi šampiona budu igrali sa Napolijem i Pari Sen Žermenom.

Đoković je 18. septembra bio na tribinama kada su izabranici trenera Vladana Milojevića odigrali premijerni meč u C grupi protiv Napolija (0:0). Kaže da se nada da će moći uživo da gleda i preostala dva susreta.

"Nadam se da ću biti uz tim u preostale dve utakmice. Možda ću otići na odmor odmah po završetku ovog turnira. Prerano je sada da odlučim o tome jer sam maksimalno koncentrisan na ovaj turnir", rekao je Đoković novinarima u Londonu.

Poznato je da Đoković voli da prati dešavanja ne samo u fudbalu, već i u drugim sportovima. On je igrao fudbal u nekoliko humanitarnih utakmica, uostalom, igra ga sa svojim prijateljima rekreativno, a često je primećen i na košarkaškim mečevima. Poznato je da je dobar i kao skijaš, tako da se može reći da je multitalentovan.

Na pitanje, kako gleda na igre crveno-belih ove sezone u Ligi šampiona, posebno posle pobede nad Liverpulom od 2:0, samo je zadovoljno konstatovao:

"Do sada je sve bilo dobro".

Njegovi navijači se nadaju da će se i ova nedelja završiti dobro, tačnije sa peharom ATP tur finala u njegovim rukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu