Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.06.2010.

17:40

Problemi 'u svlačionici' Argentine

Uprkos sjajnim igrama i četiri uzastopne pobede na Svetskom prvenstvu, i u taboru Argentine ima nezadovoljnih.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kako navodi dnenvik "Clarin", Huan Sebastijan Veron, Jonas Gutijeres i Valter Samuel ljuti su na selektora Dijega Maradonu jer su izgubili mesto u startnoj postavi, iako su ranije bili standardni u sastavu.

"Događaju nam se male smetnje, koje pokušavamo da rešimo interno, unutar grupe", priznao je selektor pre utakmice sa Meksikom u osmini finala.

Štoper Intera Samuel povredio se na prvom meču sa Nigerijom, a Veron je sa drugog meča izostavljen zbog povrede, od koje se posle oporavio, ali ponovo nije bio u startnih 11.

Najdalje je otišao Gutijeres, koji tvrdi da ga Maradona namerno stavlja na njemu stranu poziciju beka, kako bi kasnije opravdao odluku da ga izostavi iz sastava. Gutijeres u Njukaslu igra na mestu krila.

Posle trijumfa nad Meksikom, euforični Maradona promenio je mišljenje o situaciji u svlačionici.

"Moj odnos sa momcima je odlična, izostavio sam neka zvučna imena, ali oni moraju da budu spremni da zaigraju iz poštovanja prema saigračima, treneru i dresu koji nose. Tako kada se okrenem i tražim od njih da uđu u igru, oni moraju da budu spremni da pomognu timu. Došli smo ovde da ostavimo svoju kožu kako bismo osvojili SP", rekao je Maradona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu