Nova vest
Fudbal

Petak, 04.06.2010.

17:49

FS Gane: Muntari igra na SP

Fudbalski savez Gane saopštio je da povreda butine reprezentativca Sulija Muntarija nije ozbiljna i da će igrač Intera biti spreman za predstojeće SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Suli Muntari je obavio lekarske preglede kod specijaliste u Londonu, a rezultati magnetne rezonance pokazali su da na levoj butini ima krvne ugruške. On zbog toga nije trenirao i još dva dana će ići na terapije, a u kamp reprezentacije vratiće se u subotu", navodi se u saopštenju.

Muntari, koji je u utoraknapustio kamp posle poraza od Holandije, zbog terapija će propustiti pripremnu utakmicu protiv Letonije u subotu, poslednju pre početka Svetskog prvenstva.

"Selektora Milovana Rajevca i reprezentativce smo obavestili o rezutlatima pregleda i saglasili smo se da Muntari nastavi terapije sa lekarima reprezentacije. Posle razgovora sa lekarima reprezentacije, koji su predložili nekoliko dana pauze za Muntarija, dobili smo uverenja da će on biti spreman za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Gane će se na predstojećem Svetskom prvenstvu takmičiti u Grupi D sa selekcijama Srbije, Nemačke i Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu