Hrvat "divljao" pred novinarima: Sram te bilo, smrade jedan!

Hrvatski štoper Dejan Lovren je napravio vrlo neprijatnu scenu u miks zoni stadiona "Kalifa" u Dohi.

Izvor: SN

Subota, 17.12.2022.

20:45

Hrvat
Foto: Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Nakon pobede Hrvatske nad Marokom, novinari su čekali više od dva sata na igrače koji su slavili u svlačionici.

Hrvatski predstavnici medija ljubazno su ga zamolili da se obrati posle osvajanja bronze, ali je on to odbio, uz ne baš uobičajenu gestikulaciju.

U tom momentu se jedna koleginica nasmejala, kako je posle rekla, ne zbog te situacije, ali je usledila reakcija Lovrena.

Vratio se iza paravana i pitao:

"Šta je smešno? Sram vas bilo! Trebalo bi da budete ponosni, a vi to niste. Vi ste oni koji su nas pljuvali od samog početka. Sad se opet meni podsmevaš, smrade jedan!", besneo je Lovren.

Potom je jedan kolega pokušao da smiri situaciju.

"A ovo snimaš? A malopre kada mi se smejala to nisi snimio. Ovi ljudi mi se smeju, umesto da budu srećni", ponavljao je Lovren.

Vrlo neprijatna scena usred hrvatskog slavlja koja nikome ne ide u korist. Potom je hrvatski portparol došao da se izvini u ime igrača i zamolio da se Lovren "ne pegla", ali neke stvari ne bi trebalo da ostanu skrivene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: