Nova vest
Košarka

Utorak, 29.07.2014.

11:08

Teo: Nismo skrivali neuigranost

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da je evidentno da reprezentacija nije uigrana, ali da će sve doći na svoje mesto.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Aleksandra Đorđevića trenutno se spremaju za Svetsko prvenstvo u Španiji, koje počinje 31. avgusta, a proteklog vikenda imali su proveru protiv B selekcije.

Odigrali smo solidno, ali pre svega zahvalio bih ovim momcima iz B selekcije, koji su pored dugog putovanja iz Kine našli energije da izađu na teren. Takođe, hvala i publici u Nišu”, rekao je Teodosić.

Teodosić je istakao da je vidljivo da su svim igračima ‘teške noge’ posle bazičnih priprema na Kopaoniku.

Ne možemo da kažemo da nam noge nisu teške, postoji sigurno jedan vid umora, karakterističan za ovaj deo priprema. Primetna je i neuigranost, ali vremenom će sve doći na mesto”, naglasio je Teodosić, “Mlada smo ekipa, uz nekoliko iskusnih igrača, pa je očekivano da imamo energiju i želju za uspehom i pobedama”.

Reprezentacija Srbije će do petka raditi u Beogradu, a onda je očekuje turnir u Trstu, na kome će igrati sa selekcijama BiH, Kanade i Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu