Nova vest
Košarka

Petak, 07.02.2014.

15:58

Marić – povratak pred "grobare"

Aleks Marić imao je pre nekoliko dana emotivni povratak pred navijače Partizana "grobare", u svom prvom meču protiv tima u kojem je stekao ime.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Navijači Partizana naravno nisu zaboravili čoveka koji je bio jedan od ključnih na putu ka Fajnal foru 2010. godine, te su ga nekoliko puta burno pozdravili u Areni.

Njegov sadašnji klub Lokomotiva napravila je video priču u kojoj je on pričao o svom dolasku u redove šampion Evrope iz 1992, sezoni 2009/2010, te emotivnom povratku pred "grobare" pre nekoliko dana.

"Emocije su izmešane. Igrao sam ovde svoju prvu sezonu u Evroligi. Vraćaš se kući i igraš protiv svog tima, teško je to. Ali srećan sam zbog povratka. Navijači me podržavaju zbog svega što sam radio. Hvala im na tome, pokazali su koliko me cene, i ja sam uvek cenio njih", rekao je Marić.



Marić je u pobedi Lokomotive u Areni (87:81) imao 7 poena (2/2 iz igre, 3/6 slobodna), 2 skokova, asistenciju i 3 izgubljene lopte za 20 minuta igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu