Nova vest
Košarka

Petak, 11.10.2013.

15:11

DV: Krka pravi test karaktera

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je gostovanje ekipi Krke u Novom Mestu prvi pravi ispit za ’crno-bele’ u novoj sezoni ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Srbije je u prva dva kola zabeležio dve sigurne pobede, protiv Igokee i Mega Vizure, a u subotu od 19 časova gostuje slovenačkom klubu koji ima po trijumf i poraz.

Posle dve uvodne pobede, koje smo zabeležili kao domaćini, imamo prvo gostovanje i prvi ispit, u smislu reakcije igrača kada je u pitanju jedan tako značajan meč. Posle utakmice u subotu ulazimo u seriju igranja dve utakmice nedeljno s obzirom da startuje i Evroliga, to će biti jedan jako dobar uvod u takav ritam odigravanja utakmica. Mnogo je bitno da ekipa pokaže pravi karakter na ovom gostovanju. I još je značajnije da zabeležimo pobedu“, rekao je Vujošević.

Vujošević je istakao da je zadovoljan igrom svojih izabranika u prva dva meča i da se nada da će nastaviti u istom ritmu.

Start Jadranske lige je za nas jako značajan, rezultatski bitan, u kontekstu svih obaveza koje nas očekuju u narednom periodu. Nadam se da će ekipa odreagovati na pravi način na tom gostovanju, svesna činjenice da nas očekuje vrlo motivisan, kvalitetan protivnik i sigurno ćemo učiniti sve da kvalitet i nivo naše timske igre bude na zadovoljavajućem stepenu, koji bi nam omogućio da zabeležimo još jednu pobedu“, naglasio je Vujošević.

Takođe, trener Partizana je naglasio da je svestan da Krka želi dobar rezultat ove sezone i da je zato formirala kvalitetan sastav.

Sačuvali su kostur tima od prošle godine i, naravno, pojačali određene pozicije sa veoma iskusnim i kvalitetnim igračima. Doveli su našeg trenera Džikića, koji jako dobro poznaje taj ambijent s obzirom da je i pre nekoliko sezona takođe radio u Krki iz Novog Mesta“, zaključio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu