Nova vest
Košarka

Sreda, 07.08.2013.

00:05

Leo: Partizan mi dao više od novca

Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović demantovao je da su francuski košarkaši tražili od Partizana da im se isplate zaostale plate.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Informacija o nekom novčanom zahtevu francuskih igrača Partizanu i ultimatumu je potpuno netačna," napisao je Ražnatović na Tviteru, "Igrači će nastupati za Partizan i dalje.

"Finansijski problemi, koji postoje, će se rešavati na drugi način jer su igrači izuzetno zadovoljni napretkom u igri, što je najbitnije," piše na Ražnatovićevom Tviter profilu.

„Video sam da je neko rekao da Žo i ja želimo da napustimo tim zbog finansijskih problema. NE! Srećan sam u Partizanu i, kao što sam rekao, Partizan mi je dao mnogo više od običnog novca“, napisao je Vesterman na Tviteru.

Leo Vesterman i Žofri Lovernj su na pripremama francuske reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Ako se nađu među 12 igrača koji će igrati na Eurobasketu, u Beograd stižu u drugoj polovini septembra.

Dan ranije i Letonac Davis Bertans na istoj mreži napisao je da nije tačno da će posle oporavka promeniti klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu