Nova vest
Košarka

Utorak, 21.08.2012.

15:05

Lazić: Niko nema garantovano mesto

Trener košarkaša Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je da nijednom igraču nije garantovano mesto u ekipi, i da će igrati samo oni koji poginu na paketu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Nikome nije garantovano mesto. Ko ne bude izborio mesto u timu, moraće da nađe novi klub. Mogu da garantujem da će mesto imati onaj ko pogine i ostavi srce na parketu, a onaj ko to ne uradi, biće eliminisan“, rekao je Lazić.

Lazić je istakao da je zadovoljan radom svog tima na prvom delu priprema, na Zlatiboru.

Igrači se odlično odnose prema treninzima. Uslovi na Zlatiboru su fenomenalni, razmišljamo samo o košarci i napredujemo iz dana u dan“, rekao je Lazić.

Trener ’crveno-belih’ je istakao da očekuje mnogo bolje rezultate nego prošle sezone.

Na vreme smo okupili tim, a svaki početak je nov izazov. Igrači se polako upoznaju, a da bi se to što pre desilo, potrebno je na vreme formirati ekipu što smo mi uspeli, i to je veliki iskorak“, naglasio je Lazić.

Na pripremama je 16 igrača, a Lazić je rekao da će za višak tražiti alternativu posle priprema.

Košarkaši Crvene zvezde na Zlatiboru ostaju do nedelje kada putuju u Kraljevo gde će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sloge, a prihod je namenjen za humanitarne svrhe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu